Onnea on oppia uusia asioita

joulukuu 30, 2015

Onnen Lähettilään ainutlaatuinen kielikerho saatiin päätökseen juhlahumussa. Muistoksi kerhosta lapset saivat Onnen Lähettiläältä onnenhalaukset, diplomin sekä pehmon. Diplomit jaettiin Onnen Lähettilään teemamusiikin säestyksellä, trumpetti fanfaarein. Kiitos supersuloisille oppilailleni, jotka osallistuivat Onnen Lähettilään ensimmäiseen kielikerhoon. Oli ihanaa saada jokaiselle tunnille iloiset ja innokkaat oppilaat. Kahden kuukauden aikana sukelsimme englannin opiskelujen pariin, leikkien, liikkuen, luovuuden ja musiikin avulla. Osallistujat olivat iältään 2-7 vuotiaita. Huikeaa oli huomata kuinka englannin sanat tarttuivat pienten mieleen ja sanavarastoon. Jokaisella kerralla oli eri teema, jonka ympärille tunti oli rakennettu. Teemana ruoka ja lapset saivat olla “ravintolassa” tilaamassa ruokia. Opettelimme tilaamaan ruokaa, kiittämään ja pyytämään kohteliaasti. Tuttu maa, meri ja laiva –leikki kääntyi tunteiden opettelemisessa I’m sad, I’m happy, I’m angry. Mukaansa tempaava, liikunnallinen ja opettavainen leikki. Materiaalit kullekin tunnille olivat Onnen Lähettilään kehittämät, konseptiin pohjautuen.

Toivon, että sain antaa lapsille iloisia, mieleenpainuvia elämyksiä kielenopiskelun parissa. Opetella voi niin monella tapaa ja oppiminen voi olla hauskaa! Kiitos kaikille myös sydämellisistä palautteista, ne lämmittävät mieltä ja pitkään. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Onnen Lähettilään kielikerho jatkuu taas helmikuussa 2016. Tervetuloa mukaan, iloiseen tunnelmaan, jossa opimme englantia huomaamatta. Kielikerhoa on toivottu myös päiväkoteihin. Tarjoamme 2016 vuoden alusta kielikylpyjä päiväkoteihin, eri teemoilla ja ainutlaatuisella materiaalilla.

Olivia 2v pyysi minua auttamaan tontun piirtämisessä, – Autatko, My name is Titta 
Herttaisia muistoja, ne talletan.

Kiitollisin mielin,
My name is Titta