Tilaa tuotteita: myynti @ onnenlahettilas.com | Puh. 045 1307391

Herra Sateenkaari

Herra Sateenkaari

Sadussa Onnen Lähettiläs tapaa herra Sateenkaaren. Kirja on pienille lapsille suunnattu kertomus luonnon ihmeistä. Se avartaa lapsen maailmaa sekä sanavarastoa. Pedagoginen: sisältää lukuvinkit, jotka tekevät lukuhetkestä interaktiivisen elämyksen.

Lue lisää >>

Egyptissä

Egyptissä

Onnen Lähettiläs Egyptissä. Onnen Lähettiläs on pieni leppäkertun poika. Hän haluaa tuoda onnea, iloa ja rohkeutta unelmoida. Unohtumattomat seikkailut vievät Onnen Lähettilään kotimetsästä maailman arvoituksiin. Hän näkee Egyptin ihmeitä, pyramidin ja hieroglyfejä.

Lue lisää >>

Metsän ystävät

Metsän ystävät

Onnen Lähettiläs ja metsän ystävät. Sadussa tutustutaan Onnen Lähettilään ystäviin. Piilosilla on hauska olla. Opitaan myös asioita ruokailuhetkestä.

Lue lisää >>

Leikkipaikka

Leikkipaikka

Onnen Lähettiläs ja leikkipaikka. Mielikuvituksellinen tarina kertoo ystävyyden tärkeydestä. Onnen Lähettiläs ja hänen ystävänsä leikkivät piilosta. Mitä tapahtuukaan?

Lue lisää >>

Pehmolelu

Pehmolelu

Hyvää mieltä ja ripaus taikaa. Ihana Onnen Lähettiläs –pehmo tuo onnea! Se sopii lahjaksi vastasyntyneelle vauvalle, koulun aloittajalle ja elämän eri tilanteisiin. Pehmo on myös kiva lisä Onnen Lähettiläs –kirjojen tarinoihin. Tuotteet ovat CE -merkittyjä, testattuja ja ne sopivat kaikenikäisille.

Lue lisää >>

Eteeriset kynttilät

Eteeriset kynttilät

Avaa ovi tuoksujen maailmaan, piristystä arkeen! Pysähdy hetkeksi ja nauti aistikkaasta lukuelämyksestä yhdessä lapsesi kanssa. Onnen Lähettiläs eteeriset kynttilät täydentävät tarinaa tuoksujen avulla.

Lue lisää >>

Kielikerho

Kielikerho

Onnea, iloa ja unelmia isoja! Onnen Lähettilään Kielikerho 3-8 vuotiaille lapsille. Hauska tapa oppia englantia! Luova, liikunnallinen ja musiikillinen kerho

Lue lisää >>

Hahmo tapahtumiin

Hahmo tapahtumiin

Tilaa Onnen Lähettiläs -hahmo tapahtumiin onnea tuomaan! Hahmo on tykätty vauvasta vaariin. Sadun taikaa: laske täpliä siivistä, mahdutko siipien alle piiloon? kokeile suuria tuntosarvia ja sano päivää Onnen Lähettiläälle.

Lue lisää >>

Hauskat Olympialaiset

Hauskat Olympialaiset

Tilaa Onnen Lähettiläs tapahtumiin trumpettisoolojen/fanfaarien kanssa. Onnen Lähettilään hauskat Olympialaiset tapahtumiin, päiväkoteihin ja lapsiryhmille. Sisältää myös Onnen lähettilään alkujumpan!

Lue lisää >>

Teatteriesitykset

Teatteriesitykset

Ensimmäinen lastenteatteri esitys Onnen Lähettilään tarinoista valmistui Raahen Teatterin johdolla. Esitykset hurmasivat katsojat Raahen Teatterilla kuin myös liikkuvana teatterina päiväkodeilla Raahessa sekä lähikunnissa. Onnen Lähettiläs ja metsän konsertti sai ensi-illan syksyllä 2014.

Lue lisää >>

Tanssiproduktiot

Tanssiproduktiot

Ensimmäinen tanssiproduktio Onnen Lähettilään tarinoista tehtiin yhteistyössä Cross Move Company:n kanssa. Onnen Lähettiläs Egyptissä –kirjaan sekä musiikkiin pohjautuva tanssiteatteriteos sai loistavan vastaanoton oululaiselta yleisöltä, ensi-ilta oli loppuunmyyty!

Lue lisää >>