Onnen Lähettiläs Oy

Tarina idean taustalla
Onnen Lähettiläs on Titta Koten luoma satuhahmo, jonka tarkoituksena tuoda onnea ja iloa maailman lapsille. Tarinat sekä hahmo syntyivät hänen omalle pojalleen kertomista iltasaduista. ”Monet nykypäivän sadut sisältävät paljon aikuisten maailmaa. Halusin luoda turvallisia ja opettavaisia elämyksiä lapsille. Onnen Lähettilään tarinoissa korostuvat arvot, joita itse pidän tärkeinä: perhe, rakkaus, erilaisuuden ja toisen kunnioittaminen.

Onnen Lähettiläs on leppäkerttu, joka kasvaa kuulijoiden mukana pieneksi leppäkertun pojaksi siivet selässään. Onnen Lähettilään konsepti pitää sisällään ”Onnen Lähettilään maailman”. Päätuote, innovatiiviset liikunnalliset ja musikaaliset satuseikkailut ovat saaneet suurta suosiota. Satuseikkailuissa yhdistyvät Onnen Lähettilään tarinat, musiikki ja liikunnallinen koreografia ainutlaatuiseksi, opettavaiseksi elämykseksi. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen ja digitaaliseen tulevaisuuteen.

Onnen lähettiläs maailmalla ja suomessa
Onnen Lähettiläs on luonut arvokasta verkostoa ja saanut tunnettavuutta niin Suomessa kuin maailmallakin.

Titta Kote

tittaLähdin seuraamaan unelmaani. Onnen Lähettilään konsepti on toteutettu intohimolla ja kovalla työllä. Voin sanoa, että saan tehdä sitä mistä nautin: luovaa työtä, erilaisten ihmisten parissa. Parasta antia ovat tietysti satuseikkailujen parissa saadut välittömät palautteet, riemun kiljahdukset ja naurusuut. Tuotekehityksessä mennään vahvasti digitaalisen ja animaation valtakuntaan. Paljon mielenkiintoisia asioita on tapahtumassa askel kerrallaan.

On hyvin mielenkiintoista viedä Onnen Lähettilään sanomaa eteenpäin. Saan tavata upeita ihmisiä, rautaisista ammattilaisista sydämellisiin tukijoihin. Kiitän rakasta perhettäni, puolisoani, lapsiani, vanhempiani sekä ystäviäni korvaamattomasta tuesta.

Toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleeksi Onnen Lähettilään maailmaan!